Restructurarea, o soluţie pentru salvarea TVR

Deputatul PNL, Constantin Dascălu, susţine că, în cazul TVR, restructurarea ar putea fi una dintre soluţii.

Adăugat: 30 Martie 2016
Ultima actualizare:30 Martie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Constantin Dascălu, deputat PNL. Sursa: Facebook
trimite pe mail

Restructurarea ar putea fi una dintre soluţiile problemelor din Televiziunea Publică şi nu proiectul de modificare a legii de organizare şi funcţionare a Serviciilor publice de radio şi televiziune, proiect iniţiat şi semnat de 67 de parlamentari social-democraţi.

Declaraţia a fost făcută ieri de deputatul PNL Constantin Dascălu, în cadrul emisiunii "Pulsul zilei", de la Radio România Oltenia Craiova:   

"Faptul că legea poate funcţiona şi bine ne-o demonstrează Radiodifuziunea, o instituţie care lucrează foarte bine, pe aceeaşi lege, o instituţie care are performanţe economice, are performanţe de audienţă, este apreciată de cetăţeni, deci se pare că nu legea este cauza, ci sunt alte chestiuni de ordin managerial, organizatoric, de altă natură, care s-au întâmplat de-a lungul timpului la TVR", a spus Constantin Dascălu. 

La rândul său, deputatul PSD Ion Călin crede că această iniţiativă legislativă nu are şanse să fie adoptată şi dă asigurări că Radioul Public nu va fi supus niciunei modificări organizatorice.

"Nimeni nu are nimic, măcar în intenţie, în gândurile ascunse, ca să se umble la ce înseamnă partea de organizare şi funcţionare, atât din punct de vedere redacţional, dar mai ales din punct de vedere al managementului economic, financiar şi aşa mai departe. Semnalul de alarmă pe care dumneavoastră şi postul Radio România Actualităţi şi cele teritoriale îl trageţi sigur că este binevenit pentru ce înseamnă procedura parlamentară sau atenţionarea Parlamentului, ca pentru tot ce este bun, să nu se intervină asupra lui", a spus Ion Călin.

Amintim că modificările la Legea 41, iniţiate de senatorul social democrat Georgică Severin, au fost respinse de Comisia pentru Cultură a Camerei Deputaţilor, proiectul urmând să fie dezbătut în plen.Autor:
Radio România Actualităţi
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
30 Martie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza