Restricţii şi interdicţii de trafic pe perioada codului portocaliu

Transportatorii rutieri cu produse neperisabile sunt sfătuiţi să îşi programeze corespunzător cursele, reluarea restricţiilor de trafic greu pe şoselele din judeţele cu avertizare cod portocaliu de caniculă fiind foarte probabilă.

Adăugat: 3 August 2017
Ultima actualizare:3 August 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Interdicţia de circulaţie pentru protejarea asfaltului ar urma să fie valabilă între orele 12:00 şi 20:00 şi se aplică inclusiv autotrenurilor care intră în ţară, aminteşte reporterul RRA Alexandru Lancuzov.

Potrivit ultimelor informaţii se reia circulaţia fără restricţii la Câineni, pe DN7 Valea Oltului.

În zona localităţii Câineni, între Căciulata şi Brezoi a fost o tamponare cu două maşini implicate. Drumul este aglomerat de la prima oră şi s-au format coloane.

Drumarii programează şi astăzi lucrări de reparaţii la partea carosabilă, între Căciulata şi Brezoi. Atenţie şi pe segmentul Piteşti-Râmnicu Vâlcea: la Morăreşti, în Argeş, continuă asfaltările.

La Slatina, pe DN65 Piteşti-Craiova, până la sfârşitul lunii sunt lucrări de plombare la podul peste Olt, cu trafic alternativ.

Nu sunt semnalate probleme deosebite pe Autostrada Soarelui sau pe DN39 Agigea-Mangalia, spre sudul litoralului.

Pe DN1 Bucureşti-Ploieşti-Braşov nu avem anunţate lucrări sau restricţii importante. Iar ultima informaţie, de la Cluj-Napoca: pentru festivalul Untold sunt restricţii de circulaţie în zona Parcului Central.

De asemenea, sunt asigurate şi autobuze de noapte.Autor:
Alexandru Lancuzov
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
3 August 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza