Restricții prelungite în București

Restricţiile se prelungesc în Bucureşti pentru perioada următoare, cu câteva excepții de Paștele Ortodox și Ramadam.

Adăugat: 25 Aprilie 2021
Ultima actualizare:25 Aprilie 2021

Politica Romaneasca
trimite pe mail

La Bucureşti restricţiile se prelungesc pentru perioada următoare, deşi rata de incidenţă a scăzut sub patru la mia de locuitori, a decis, sâmbătă, Consiliului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă.

Vor fi însă câteva excepţii în perioada Paştelui Ortodox şi a Ramadanului, a explicat prefectul Capitalei, Alin Stoica.

Alin Stoica: Vinerea viitoare, pe 30, avem program cu publicul până la ora 20:00, în noaptea de Paşte, circulaţie liberă toată noaptea şi în noaptea de Ramadan, adică 8 spre 9, circulaţie liberă toată noaptea. Dar circulaţia este doar pentru a merge şi a ne întoarce de la lăcaşurile de cult, nu este circulaţie liberă oriunde. Referitor la alte măsuri, nu, sunt aceleaşi măsuri pe care le avem în vigoare în ultimele două săptămâni, care se prelungesc, cu derogările pe care le-am amintit.

Reporter: Şi mai interesează dacă au voie să se ducă la alte biserici, mai departe decât casa de domiciliu?

Alin Stoica: Există o recomandare că ar fi bine să mergem la bisericile care sunt în zona noastră, adică acolo unde e părintele paroh pe care îl cunoaştem, dar nu este interzis, de exemplu, să mergem la o mănăstire, dacă dorim să mergem la o mănăstire, dar trebuie să avem grijă că în Ilfov mai sunt localităţi care sunt carantinate.

 Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
25 Aprilie 2021


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza