Reprezentanţii poliţiştilor ameninţă cu proteste de stradă

La Ministerul Muncii s-au încheiat discuţiile programate astăzi cu reprezentaţi ai sindicatelor pe marginea legii salarizării.

Adăugat: 6 Martie 2017
Ultima actualizare:6 Martie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Reprezentanţii poliţiştilor au ieşit nemulţumiţi de la negocieri.

Nemulţumirea principală a sindicaliştilor din ordine publică este legată de aplicarea salariului minim şi angajaţilor din MAI, nu doar ai celor din Educaţie şi Sanătate.

Preşedintele Federaţiei Sindicale Sed Lex, Florin Vâlnei, a declarat că în prezent sunt poliţişti care au salariul mai mic decât minimul pe economie, care este de 1.450 de lei.

Totodată, preşedintele Sed Lex a spus că a trimis o delegaţie la MAI pentru a discuta cu ministrul Carmen Dan pe acest proiect.

În ceea ce priveşte noul proiect privind salarizarea din sectorul bugetar, sindicaliştii au spus că nu îşi pot da cu părerea pentru că până la această oră /nu/ au primit un draft din acest proiect.

În concluzie, aici, la Ministerul Muncii, sindicaliştii nu au ajuns la un numitor comun în ceea ce priveşte salarizarea din sistemul de ordine publică şi ameninţă cu proteste începând din data de 16 martie.Autor:
Alice Georgescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
6 Martie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza