Reprezentanţii Guvernului şi cei ai marilor firme fac noi calcule fiscale

Reprezentanţii guvernului şi cei ai marilor firme din România se vor întâlni pentru a căuta soluţii în vederea creşterii profitului raportat şi a veniturilor colectate la bugetul statului

Adăugat: 10 Iulie 2017
Ultima actualizare:10 Iulie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Reprezentanţii guvernului şi cei ai marilor firme din România se vor întâlni, în această săptămână, pentru a căuta soluţii în vederea creşterii profitului raportat şi, implicit, a veniturilor colectate la bugetul statului.

Anunţul a fost făcut de preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, după întâlnirea pe care avut-o recent cu ambasadorul Statelor Unite, Hans Klemm.

Liderul PSD preciza că orice modificare fiscală se va face doar după consultarea mediului de afaceri.

În aceeaşi zi, liberalii au anunţat că iau în calcul depunerea unei moţiuni de cenzură, dacă executivul nu renunţă la impozitul pe cifra de afaceri şi la taxa de solidaritate.

Astăzi, PNL are programată o dezbatere care va viza măsurile fiscale propuse odată cu învestirea noului guvern şi impactul acestora asupra mediului privat şi dezvoltării economice a ţării.

La întâlnire vor participa reprezentanţii mediului de afaceri, ai celor mai mari companii, ONG-urilor, partidelor şi guvernului.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
10 Iulie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza