Relaţia la ghişeu cu cetăţenii "a rămas la nivelul anilor '90"

Ministrul pentru mediul de afaceri, Alexandru Petrescu, susţine că relaţia la ghişeu a autorităţilor statului cu cetăţenii şi cu oamenii de afaceri a rămas la nivelul anilor 90.

Adăugat: 11 Aprilie 2017
Ultima actualizare:11 Aprilie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Relaţia la ghişeu a autorităţilor statului cu cetăţenii şi cu oamenii de afaceri este în continuare deficitară.

Aceasta este una din componentele cu impact direct asupra mediului de afaceri, după cum a declarat astăzi ministrul de resort, Alexandru Petrescu.

Dacă în privinţa celorlalte aspecte, precum legislaţia şi controlul, lucrurile au făcut progrese în privinţa activităţii de la ghişeu, situaţia a rămas la nivelul anilor 90.  

"În continuare, lucrurile se întâmplă aşa cum se întâmplau şi în '92, şi în '94 şi în '96. Dacă în continuare va cere ştampilă, să fie o abatere disciplinară acolo. Ţi se cer copii legalizate când nu e cazul s-o facă, te trimit după copii la un copiator, ţi se cer documente ştampilate când nu este cazul s-o facă, le pot găsi şi confrunta electronic; dar în continuare, între ce se întâmplă în lege şi eforturile care s-au făcut, indiferent de administraţie, de a o simplifica, mai mult sau mai puţin relevante, la ghişeu, în esenţă, lucrurile nu s-au schimbat", a susţinut Alexandru Petrescu. 

Ministrul pentru mediul de afaceri a mai precizat că, în urmă cu două săptămâni, a fost introdus un memorandum de debirocratizare, care va reprezenta o radiografie a interacţiunii oamenilor de afaceri cu ceea ce înseamnă "ghişeul", transmite reporterul RRA,  Iulian Olescu.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
11 Aprilie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza