Rectificarea bugetară este în analiză

Rectificarea bugetară, care urmează să fie aprobată luna aceasta, este încă în curs de analiză, iar premierul Florin Cîţu a precizat că este în permanentă legătură cu miniştrii, le primeşte propunerile şi le evaluează.

Adăugat: 8 August 2021
Ultima actualizare:8 August 2021

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Premierul  a reafirmat că nu este de acord cu alocarea unor sume suplimentare în domeniile în care nu s-au cheltuit fondurile repartizate de la începutul anului.

Florin Cîţu: Fiecare ministru vine cu propuneri, dar eu trebuie să am o viziune de ansamblu, pentru că nu ne batem joc de banii românilor. Este pentru mine foarte complicat să înţeleg că doreşti mai mulţi bani când nu ţi-ai cheltui banii pe care i-ai avut până la şase luni de zile şi când ai proiecte care au făcut finanţare, dar au zero execuţie. Dacă venim şi reconfigurăm situaţia, putem să discutăm. Sunt sigur că vom avea un echilibru. În acelaşi timp, avem şi o altă limită, deficitul bugetar care trebuie să rămână la 7,16 o să fie mai jos sper la această rectificare bugetară, dar totul se va face transparent şi veţi vedea, pentru miniştrii care nu au prezentat încă execuţia bugetară, o voi prezenta eu.

Liderii PNL participă în aceste zile la reuniunile filialelor din ţară, la nivelul cărora se desemnează conducerile, în perspectiva alegerilor naţionale ale partidului, din toamnă.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
8 August 2021


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza