Reacţia clasei politice la demisia lui Florin Iordache

Opoziția nu privește cu ochi buni demisia lui Florin Iordache de la Justiție, afirmând că "a fost sacrificat unul dintre executanţii lui Liviu Dragnea".

Adăugat: 10 Februarie 2017
Ultima actualizare:10 Februarie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Raluca Turcan, președinte interimar PNL
trimite pe mail

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, apreciază că demisia lui Florin Iordache nu oferă nicio garanţie faţă de alte probabile abuzuri ale guvernului sau ale majorităţii PSD - ALDE.

Într-o postare pe o reţea de socializare ea afirmă că "a fost sacrificat unul dintre executanţii lui Liviu Dragnea".

Tot pe o reţea de socializare a reacţionat şi parlamentarul USR, Nicuşor Dan.

El consideră că pericolul nu a trecut, atâta tip cât după demisia ministrului justiţiei, Florin Iordache, rămân în funcţie Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu.

În schimb, liderul senatorilor PSD Şerban Nicolae spune că nu este de acord cu această demisie a lui Florin Iordache de la Ministerul Justiţiei.

Ministrul delegat pentru afaceri europene Ana Birchall, cea care a preluat interimatul la Justiție,  afirmă, tot pe o reţea de socializare, că înţelege responsabilitatea imensă pe care o presupune acest portofoliu şi că va face tot ce-i stă în putinţă pentru a îndeplini acest mandat cu profesionalism, seriozitate şi echilibru.

Ministrul Justiției, Florin Iordache, și-a anunțat demisia din funcția de ministru al Justiției, pe fondul disputelor privind modificarea legilor din domeniul Justiției.Autor:
Mihaela Dragomir
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
10 Februarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza