Răzvan Sava, prezent la inaugurarea primului loc de joacă pentru copiii cu dizabilități

Candidatul PNL la primăria sectorului 4, Răzvan Sava, a participat astăzi la inaugurarea primului loc de joacă pentru copiii cu dizabilități.

Adăugat: 1 Iunie 2016
Ultima actualizare:1 Iunie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Răzvan Sava
trimite pe mail

Primarul general interimar al capitalei Răzvan Sava, candidatul PNL la primăria sectorului 4, a participat astăzi la inaugurarea primului loc de joacă pentru copiii cu dizabilități deschis la Centrul "Ominis", de pe strada Turnu Măgurele din Sectorul 4.

Locul de joacă a fost amenajat prin colaborarea Direcției Generale de Protecție Socială a Municipiului București cu Asociația "Vreau şi eu să merg" şi a fost finanţată de Fundația "Adobe".

"Pentru copiii cu dizabilităţi, sunt împărţiţi pe zonele cu copii cu autism, copii care au probleme locomotorii. Cu acest centru să fie /transmis/ şi în celelalte sectoare din Bucureşti. Sunt locuri speciale de joacă pentru copii în care se găsesc jucării şi /piste amenajate/ exact pentru copiii care suferă de anumite probleme. Autorităţile trebuie să conştientizeze că există astfel de persoane, că ele trebuie să fie ajutate, în colaborare, binenţeles cu ONG-urile, cu asociaţiile care activează în acest domeniu", a spus Răzvan Sava.

Gabriela Firea: RATB va fi transformată în societate comercială

Candidatul PSD pentru Primăria capitalei, Gabriela Firea, susține transformarea Regiei Autonome de Transport București în societate comercială.

Ea consideră că astfel transportul urban poate deveni eficient.

"Regia Autonomă de Transport Bucureşti va fi transformată în societate comercială. Consiliul General va deţine 100% din acţiunile noii societăţi care va prelua pe baza unui contract ferm activitatea de transport public în Bucureşti, fiind exclusă privatizarea integrală sau parţială a acesteia. În baza unui audit vor fi dimensionate corect subvenţiile acordate de municipalitate pe baza costurilor de exploatare şi a numărului real de beneficiari, astfel încât să poată fi menţinute actualele reduceri şi gratuităţi, aar preţul biletului să nu se majoreze", a susținut Gabriela Firea.

Ionela Kovacs: La examenul de duminică vom lua o notă mare

În prezenţa câtorva sute de membri şi simpatizanţi ai ALDE s-au lansat, pe scena Teatrului de Vest din Reşiţa, candidaţii formaţiunii pentru funcţiile de primari şi consilieri în judeţul Caraş-Severin.

Candidatul la funcţia de primar al Reşiţei, Ionela Kovacs, şi-a exprimat speranţa că la alegerile de duminică ALDE va obţine un rezultat bun.

"Examenul de duminică va fi unul important, un examen la finalul căruia am convingerea că vom trece cu bine, că vom lua o notă mare şi mai ales că nu vom dezamăgi după patru ani în care vom fi primari, aşa cum sunt colegii mei pe scenă, consilieri locali sau judeţeni, aşa cum sunteţi dumneavoastră", a declarat Ionela Kovacs.

PMP Bihor: Ne dorim majorităţi cu PNL

În viziunea Partidului Mişcarea Populară filiala Bihor, alianţele post-electorale sunt deja conturate. Preşedintele filialei, candidat la Consiliul Judeţean Daniel Meze a precizat că alianţa cea mai firească ar fi cu liberalii.

"Principalul principiu pe care noi vom negocia este că ne dorim majorităţi cu PNL, dar şi aici vine un mare "dar", dacă PNL nu va accepta angajamentele noastre, atunci se poate face majoritate şi fără PNL şi PNL poate să fie trimis în opoziţie, atât în Consiliul Local Oradea, cât şi în Consiliul Judeţean Bihor, prin majoritate PSD-UDMR-PMP", a susținut Daniel Meze.

Partidul Agricultorilor din România îl susține pe Marcel Cucu

Secretarul general al Partidului Agricultorilor din România, Marcel Cucu, a anunţat ca formaţiunea sa îl va susţine pe candidatul PNŢCD, Gheorghe Chiru, la Primaria Brăilei.

Marcel Cucu a precizat că această colaborare va continua şi după alegerile din 5 iunie, deoarece cele două partide au multe obiective comune.

"Faptul că PNŢCD poate să fie un partid cu obiective comune am găsit de cuviinţă să colaborăm în această campanie electorală şi eventual să punem bazele unei colaborări ulterioare mai dezvoltate, aşa încât noi o să-l susţinem pe domnul Chiru în această campanie pentru candidatura la Primăria Municipiului Brăila şi evident vom desfăşura tot ceea ce este necesar în acest sens", a declarat Marcel Cucu.

Soós Zoltán: Avem nevoie de școli

Condiția de bază pentru asigurarea unui proces educațional de calitate este ca predarea să se desfășoare în condiții optime.

Iar această responsabilitate îi revine primăriei, consideră candidatul independent la Primăria Târgu Mureș, susţinut de UDMR, Soós Zoltán.

El a mai spus că avem nevoie de școli și săli de clase care să beneficieze de toate dotările necesare pentru ca profesorii să își poată desfășura activitatea eficient, iar elevii să studieze în condiții adecvate, se arată într-un comunicat de presă.Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
1 Iunie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza