Răsturnare de situaţie: Zgonea nu va fi revocat până la alegerile locale

Valeriu Zgonea nu va fi revocat din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor până la alegerile locale, conform declaraţiilor preşedintelui PSD Liviu Dragnea.

Adăugat: 16 Mai 2016
Ultima actualizare:16 Mai 2016

Politica Romaneasca
Foto: Valeriu Zgonea, preşedintele Valeriu Zgonea
trimite pe mail

Motivul ar fi acela că revocarea se face cu decizia majorităţii, iar în campanie electorală nu poate fi asigurat cvorumul pentru un vot în plen.

Preşedintele PSD a mai declarat, azi, într-o conferinţă de presă, că întâlnirea preşedintelui Camerei de săptămâna trecută, cu ambasadortul SUA Hans Klemm, nu reprezintă un semnal de susţinere pentru Valeriu Zgonea.

Dragnea a dat asigurări că preşedintele Camerei va fi revocat după alegerile locale.

Valeriu Zgonea nu a vrut să comenteze spusele lui Liviu Dragnea dar a susţinut că a fost dat afară din partid pentru "indisciplină democratică", în timp ca alţii vor să facă o lege pentru un singur om, referindu-se la intenţia conducerii PSD de a modifica regulamentul Camerei pentru a-l destitui din funcţie.

Amintim că vinerea trecută, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea s-a întâlnit cu ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm.

Cei doi oficiali au discutat despre implementarea parteneriatului strategic, statul de drept şi lupta anticorupţie, dar şi despre modificările propuse la Codul Penal şi la cel de Procedură Penală.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
16 Mai 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza