Raportul privind revocarea preşedintelui ASF, amânat

Conducerea Parlamentului a amânat discutarea raportului privind revocarea lui Mişu Negriţoiu din funcţia de preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Adăugat: 19 Aprilie 2017
Ultima actualizare:11 Mai 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Raportul comisiilor de specialitate a fost întocmit în octombrie anul trecut şi constata că reputaţia lui Mişu Negriţoiu este iremediabil afectată de imaginea nefavorabilă creată în piaţa de asigurări.

Solicitarea comisiilor de specialitate de a discuta pe marginea revocării şefului ASF vine pe fondul informaţiilor privind posibilitatea naţionalizării fondului de pensii private, în urma unei scrisori trimise de compania NN.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, spune că cererea de revocare nu are legătură cu pensiile private.  

"Acest lucru o să se discute, bineînţeles, la momentul oportun. Nu am informaţii relevante în legătură cu rolul jucat de ASF în gestionarea scandalului referitor la pilonul II de pensii", a declarat Tăriceanu.   

Din opoziţie, preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, spune că ASF este o instituţie comandată politic, iar Mişu Negriţoiu trebuie demis, pentru că nu îşi poate îndeplini atribuţiile necesare funcţiei.   ealizator:

Discuţiile pe marginea acestui subiect ar putea fi reluate mâine, când este programată o nouă şedinţă a conducerii Parlamentului.Autor:
Amalia Bojescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
19 Aprilie 2017
Ultima actualizare:
11 Mai 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza