Raportul de activitate al PDL, adoptat în unanimitate

Preşedintele PDL, Emil Boc, a prezentat, sâmbătă, la Convenţia Naţională, raportul de activitate al conducerii partidului.

Adăugat: 14 Mai 2011
Ultima actualizare:14 Mai 2011

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Cu acest prilej, Emil Boc a declarat că   PDL este un "partid de învingători" şi va câştiga alegerile din anul 2012.


"Partidul Democrat Liberal nu este cel care a adus criza în Romania, ci este partidul care a scos România din recesiune, a subliniat  Emil Boc.


De asemenea, el a arătat că democrat-liberalii au ajuns la guvernare la sfârşitul anului 2008, într-un moment extrem de dificil atât pe plan intern, "după o guvernare liberală şantajată de PSD care a lăsat  ţara în pragul falimentului", cât şi extern, pe fondul crizei economico-financiare mondiale.


"De astăzi putem spune că PDL este partidul care a scos România din recesiune", a spus Emil Boc în discursul de prezentare a raportului de activitate al conducerii partidului.


 Emil Boc a mai spus că PDL a câştigat toate referendumurile naţionale din România - referendumul privind suspendarea preşedintelui, referendumul privind votul uninominal, pentru parlamentul unicameral.

 
Actualul preşedintele al democrat-liberalilor le-a mulţumit cetăţenilor României şi a ţinut să-i asigure că partea cea mai grea a trecut.


"Le mulţumesc românilor că au avut puterea să ne sprijine să trecem prin partea cea mai grea a crizei economice", a mai spus premierul, adăugând că, spre sfârşitul acestui an şi în anul viitor, românii vor resimţi în buzunare efectele ieşirii din recesiune şi ale creşterii economice", a spus Emil Boc.


Mulţumirile liderului PDL, s-au îndreptat deasemenea şi către echipa alături de care a lucrat.


"Cu această echipă am reuşit cea mai bună performanţă din istoria PDL. (...) Am fost şi suntem un partid de învingători. Cele bune să se-adune, cele rele să se spele", a mai spus Boc.

    
Liderul PDL  le-a mulţumit lui Theodor Stolojan, Adriean Videanu, Vasile Blaga, Gheorghe Flutur, Valeriu Stoica, precum şi întregii echipe de conducere a PDL.

    
"La încheiere de mandat, vă propun să ne ridicăm în picioare şi să-i aplaudăm pe toţi cei care au făcut posibile toate aceste lucruri: membrii PDL", le-a mai spus Boc membrilor conducerii PDL, aflaţi pe scenă, iar democrat liberalii au răspuns acestei cerinţe.

    
În finalul discursului său, Emil Boc  a supus la vot raportul de activitate al conducerii partidului, care a fost aprobat în unanimitate.


Emil  Boc a arătat că raportul de activitate al conducerii PDL înseamnă câştigarea tuturor confruntărilor electorale din ultimii ani, precum şi unirea cu fostul Partid Liberal-Democrat şi constituirea singurei formaţiuni care poate constitui alternativa pentru votul de dreapta.


"Dvs, dragi colegi din PDL, dvs aţi făcut posibile aceste victorii, dvs aţi făcut posibil sa avem un partid al învingătorilor, dvs sunteţi aceia care veţi decide şi soarta viitoare a PDL! Vă mulţumesc, Doamne ajută, să fie într-un ceas bun! Este un moment de bilanţ şi vă supun în consecinţă la vot raportul de activitate ale preşedintelui şi al BPN. Cine este pentru? Vă mulţumesc. Împotrivă? Nici un vot împotrivă. Abţinere? Nici o abţinere. Cu aceasta, mandatul preşedintelui şi al BPN se încheie, suntem un partid de învingători, vom fi un partid de învingători şi după această convenţie şi vom câştiga alegerile din 2012! Doamne ajută!", a mai spus Emil Boc, la finalul primei părţi a Convenţei Naţionale a PDL, care se desfăşoară, sâmbătă, la Palatul Parlamentului.
  Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
14 Mai 2011


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza