Raport favorabil pentru majorarea salariilor din Ministerul Transporturilor

Senatorii au admis astăzi un amendament care prevede că personalul din cadrul Ministerului Transporturilor beneficiază de o majorare a salariilor de bază cu echivalentul a 16 clase de salarizare succesive .

Adăugat: 17 Mai 2017
Ultima actualizare:17 Mai 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Senatorii din comisia pentru constituţionalitate au adoptat un raport favorabil pentru proiectul de lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă  prin care sunt majorate salariile din Ministerul Transporturilor. 

Senatorii au admis  astăzi un amendament care prevede  că  personalul din  cadrul ministerului  beneficiază  de o majorare a salariilor de bază cu  echivalentul a 16 clase de salarizare succesive.

Amintim că proiectul de lege  este în dezbaterea comisiilor din Senat, pentru reexaminare, la cererea preşedintelui Iohannis, după ce în septembrie anul trecut CCR a declarat ca neconstituţională  majorarea  cu peste 57 de procente (25 de clase de salarizare successive) pentru personalul din Ministerul Transporturilor, fiind  considerată de Curte discriminatorie faţă de ceilalţi bugetari.Autor:
Petruţa Dinu
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
17 Mai 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza