Raluca Turcan, vicepreşedinte PDL

"Doamna EBA are o fracţionare de logică. Cum îşi imaginează că în sediul organizaţiei judeţene a PDL Sibiu poate să funcţioneze cabinetul europarlamentar al unui membru PMP?"

Adăugat: 12 Aprilie 2014
Ultima actualizare:12 Aprilie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Raluca Turcan, vicepreşedintele PDL
trimite pe mail

Preşedintele PDL Sibiu, Raluca Turcan, a declarat, sâmbătă, la Sibiu, referitor la închiderea cabinetului de europarlamentar al Elenei Băsescu, că  "are o fracţionare de logică" dacă îşi imaginează că în sediul organzaţiei judeţene a PDL Sibiu poate funcţiona cabinetul unui membru PMP.

"Doamna EBA are o fracţionare de logică. Cum îşi imaginează că în sediul organizaţiei judeţene a PDL Sibiu poate să funcţioneze cabinetul europarlamentar al unui membru PMP?", a declarat pentru corespondentul Mediafax,  Raluca Turcan.

Vicepreşedintele PDL a conchis afirmând că alte comentarii sunt de prisos înaintea rezolvării acestei "probleme de logică".

Raluca Turcan a refuzat să facă orice comentariu legat de plata celor doi asistenţi de către Elena Băsescu.

Elena Băsescu a afirmat, la rândul său, sâmbătă, la Sibiu, că nu ştie dacă mai are cabinet de europarlamentar în oraş, deşi plăteşte în continuare salariile asistenţilor, informează sursa citată.

"Eu nu ştiu dacă am avut cabinet de europarlamentar la Sibiu sau încă îl mai am, în condiţiile în care eu încă plătesc asistenţii parlamentari. Am înţeles că doamna Raluca Turcan (preşedinte al PDL Sibiu - n.r) mi-a desfiinţat cabinetul de europarlamentar", a spus Elena Băsescu.Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
12 Aprilie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza