Raluca Turcan: PDL a redactat moţiunea de cenzură

PDL a redactat moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Ponta, a anunţat, vineri, la Sibiu, vicepreşedintele partidului, deputatul Raluca Turcan.

Adăugat: 7 Martie 2014
Ultima actualizare:8 Martie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Raluca Turcan, vicepreşedintele PDL
trimite pe mail

Turcan a precizat că democrat-liberalii vor depune oficial documentul, după ce premierul îşi va angaja răspunderea pe noul program de guvernare.

"O dată cu asumarea noului program politic, Victor Ponta poate fi demis. PDL a redactat deja o moţiune de cenzură şi cheamă opozanţii reali să semneze şi să susţină această moţiune de cenzură. Toţi oamenii politici responsabili din Parlament se pot solidariza demersului nostru pentru a stopa ineficienţa guvernării, sărăcirea şi prăduirea României", a afirmat Raluca Turcan.

La sfârşitul lunii februarie, preşedintele PDL, Vasile Blaga, declara că democrat-liberalii au finalizat moţiunea de cenzură la adresa Guvernului şi  adăuga că se aşteaptă ca şi parlamentarii liberali să o semneze, "dacă sunt bărbaţi politici".

El spunea pe 28 februarie că  nu poate exista altă colaborare cu PNL, decât una "punctuală în Parlament".

"Avem formulată o moţiune de cenzură, ea este de fapt o Carte Neagră a guvernării USL, ea este finalizată şi aşteptăm voturile PNL, mai ales aşteptăm semnăturile PNL, s-o putem depune, dacă sunt bărbaţi politici şi dacă recunosc greşelile pe care le-au făcut. Noi îi aşteptăm pe cei de la PNL să ne semneze moţiunea, pentru că nu văd ce moţiune ar putea depune PNL dintr-odată, de dimineaţă până seara", afirma Vasile Blaga într-un interviu la RFI.

Totodată făcea precizarea că nu există niciun dialog între PDL şi PNL.Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
7 Martie 2014
Ultima actualizare:
8 Martie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza