Raed Arafat l-a sunat pe ministrul Ritli

Ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau, a declarat, că a fost sunat , luni seară, de doctorul Raed Arafat şi că urmează să aibă o întâlnire cu acesta, marţi dimineaţă la Ministerul Sănătăţii.

Adăugat: 17 Ianuarie 2012
Ultima actualizare:17 Ianuarie 2012

Politica Romaneasca
Foto: Agerpres
trimite pe mail

"Am fost sunat de domnul doctor luni seară. Sigur, trebuie să ne vedem şi să discutăm problemele pe care le avem", a precizat ministrul Sănătăţii, potrivit  Mediafax.

Ministrul  Sănătăţii anunţase luni,  că va forma o echipă de profesionişti alături de care va elabora noua lege a sănătăţii şi a subliniat că şi-ar dori ca Raed Arafat să fie în echipă.

În opinia  ministrului sănătăţii este nevoie de circa 3-6 luni pentru ca  noul proiect  să poată  fi prezentat în dezbatere publică.

Telefonul de la Arafat a venit

Ladislau Ritli spunea luni, în conferinţa de presă că  îl aşteaptă pe doctorul Raed Arafat să colaboreze la proiectul pentru viitoarea lege a sănătăţii.
    
"Este un specialist foarte bun pe care îl apreciem, cu expertiză care trebuie folosită. În plus, este preşedintele Comisiei de Urgenţă a Ministerului Sănătăţii şi aşteptăm să discutăm pe marginea viitoarei legi. Am vorbit cu dl Arafat înainte să plece şi l-am rugat să rămână, este un specialist care ne este de folos, care gestionează foarte bine urgenţa", a  declarat  ministrul de resort.
    
El  a mai spus că aşteaptă telefonul doctorului Arafat, iar în ceea ce priveşte posibilitatea revenirii acestuia în postul de subsecretar de stat a spus că este vorba despre o decizie politică şi în acest sens se poate pronunţa numai premierul.
    
Şi premierul  Emil Boc a declarat, luni , în cadrul primei conferinţe de presă susţinută după începerea protestelor, că fostul subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat este binevenit să revină în minister sau să participe la elaborarea noului proiect de lege privind sănătatea, dacă va dori acest lucru.

De precizat că şeful guvernului  l-a desemnat pe ministrul sănătăţii să formeze o echipă pentru elaborarea noului proiect de lege sănătăţii.
 Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
17 Ianuarie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza