Radu Mazăre vrea un "oraş lacustru"

Candidatul USL Radu Mazăre la Primăria Constanţei are o serie de proiecte pentru zonele limitrofe printre care şi un aşa numit "oraş lacustru".

Adăugat: 4 Iunie 2012
Ultima actualizare:4 Iunie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Radu Mazăre, primarul Constanţei, a inaugurat, luni, pasarela din Mamaia.

Cu această ocazie, candidatul USL la un nou mandat la Primăria Constanţa le-a promis constănţenilor că se pot plimba cu vaporaşul, gratuit, din Mamaia până în portul Tomis.

"În această săptămână vor fi plimbări gratuite pentru constănţeni, fiindcă nu sunt atât de mulţi turişti, şi proprietarul vaporaşului a oferit pentru constănţeni aceste plimbări gratuite. Probabil vor fi şase – şapte curse pe zi de aici din Mamaia până în portul Tomis şi retur. Vor fi mai multe pasagere de acest gen plus alte veliere din portul Tomis care vor veni să ofere aceste plimbări. (…) Preţul unei curse care va dura o oră va fi de 35 de lei. Pe pasager turiştii găsesc atât bar, cât şi restaurant, dar şi o formaţie de muzică unde vor asculta cu predilecţie muzică grecească. Vaporaşul poate fi închiriat pentru petreceri private, atât pe timpul zilei, cât şi pe timpul nopţii", a declarat Radu Mazăre.

Radu Mazăre a mai spus că intenţionează realizarea altor două pasarele de acest gen în staţiunea Mamaia, dar acestea trebuie realizate pe tot litoralul românesc.

Totodată, Mazăre a solicitat ajutorul Ministerului Mediului pentru realizarea altor proiecte turistice în zona Mamaia cum ar fi scoaterea Lacului Siutghiol din rândul siturilor Natura 2000 şi introducerea acestuia în circuitul turistic.

Un al unul proiect al candidatului USL este oraşul lacustru.

Partidul Conservator are la Brasov, candidaţi proprii în 28 de localităţi

Partidul Conservator sucursala Braşov va participa la alegeri pe liste proprii în 28 de localităţi.

În alte 12 localităţi va candida în formula Alianţei PNL-PC, iar în 11 localităţi din judeţul Braşov se va regăsi pe listele USL.

Conservatorii sunt de părere că Mariana Olteanu, candidat la Primăria Moeciu, are şanse mari de câştig.

În discursul rostit în faşa electoratului, Mariana Olteanu consideră că ar trebui ca localitatea în care candidează să fie promovată din punct de vedere turistic.

"Am absolvit Facultatea TCM, Universitatea Transilvania, cursurile de management în turism; sunt căsătorită. Fiind o staţiune turistică de interes local, comuna Moeciu a avut mult de suferit din cauza infrastructurii. Ca să dezvoltăm un pic şi comuna trebuie promovarea turismului. În comuna noastră avem nevoie şi de un ghid turistic, de participare la târgurile internaţionale şi naţionale" a spus candidatul PC.
 Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
4 Iunie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza