Radu Berceanu şi Adrian Videanu, chemaţi la Comisia de anchetă privind alegerile

Lui Radu Berceanu şi Adrian Videanu li se vor cere lămuriri legate de schimbarea prefecţilor şi a şefilor de deconcentrate înaine de scrutinul din 2009.

Adăugat: 6 Noiembrie 2017
Ultima actualizare:6 Noiembrie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Adrian Videanu
trimite pe mail

Membrii comisiei parlamentare  de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009 au decis să-i cheme la audieri pe foştii miniştrii Radu Berceanu şi Adrian Videanu.

Celor doi li se vor cere lămuriri legate de schimbarea prefecţilor şi a şefilor de deconcentrate înaine de scrutinul din 2009.

La audieri va fi invitată şi avocata Maria Vasii, care a vorbit în spaţiul public despre moartea suspectă unui judecător care ar fi deţinut informaţii despre desfăşurarea respectivelor alegeri.

Preşedintele comisiei, deputatul PSD Oana Florea, a precizat că vor fi reluate discuţiile şi asupra unei posibile audieri a şefei DNA, Laura Kodruţa Koveşi, dar numai după ce va fi publicată în Monitorul Oficial decizia CCR privind obligativitatea persoanelor care deţin funcţii publice de a se prezenta la Parlament când sunt chemate.

Oana Florea a declarat totodată că se impune adoptarea unei legi speciale care să reglementeze activitatea comisiilor de anchetăAutor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
6 Noiembrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza