Radio România va înfiinţa un post propriu de radio în Republica Moldova

Radio România a prezentat proiectul de înfiinţare a unui post de radio propriu în Republica Moldova, a anunţat preşedintele-director general al Radio România, Andras Istvan DEMETER.

Adăugat: 30 Martie 2011
Ultima actualizare:30 Martie 2011

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Preşedintele director general al Societăţii Române de Radio, Andraş Istvan Demeter, însoţit de unii membri ai conducerii, a prezentat, miercuri, în faţa Comisiei de Cultură de la Camera Deputaţilor proiectul Radioului Public privind înfiinţarea unui post de radio propriu în Republica Moldova.

 

Directorul general al SRR a arătat că dorinţa populaţiei de dincolo de Prut este aceea ca profesioniştii Radio România să realizeze materiale în şi pentru Republica Moldova.

 

Andraş Istvan Demeter a precizat că pentru radioul românesc ar fi o premieră în sensul că România ar avea, pentru prima dată, o reprezentare în mass media în Republicva Moldova.

 

Prezentă la eveniment, preşedinta Comisiei de Cultură, deputatul PDL, Raluca Turcan, a declarat că proiectul Radio România este bun şi cu efect pe termen lung într-un parteneriat definit ca fiind strategic şi emoţional cu Republica Moldova, potrivit redactorului RRA.


 Autor:
Politica Romaneasca
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
30 Martie 2011


Articole pe aceeasi tema

TagsToate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza