Radio România, "unul dintre cele mai bune posturi de radio din Europa Centrală şi de Est"

Adam Burakowski, cercetător la Institutul de Studii Politice al Academiei de Ştiinţe din Polonia, a susţinut că Radio România este unul dintre cele mai bune posturi de radio din Europa Centrală şi de Est.

Adăugat: 27 Februarie 2016
Ultima actualizare:27 Februarie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Propunerea de modificare a Legii de organizare şi funcţionare a Radioului şi Televiziunii publice din România continuă să genereze reacţii atât din ţară, cât şi în străinătate.

După ce PNL a anunţat recent că nu susţine iniţiativa legislativă, şi Mişcarea Populară a precizat ieri că nu este de acord cu modificarea.

Preşedintele executiv al formaţiunii, Eugen Tomac, a afirmat că noile prevederi nu aduc soluţii de redresare a situaţiei din TVR şi pun în pericol buna funcţionare şi independenţa postului de radio.

Pe de altă parte, Adam Burakowski, cercetător la Institutul de Studii Politice al Academiei de Ştiinţe din Polonia, a susţinut că Radio România este unul dintre cele mai bune posturi de radio din Europa Centrală şi de Est.

La finalul unei declaraţii acordate corespondentului nostru Cerasela Rădulescu, şi directorul adjunct al Institutului Cultural Român de la Bruxelles, Carmen Ducaru, a avut cuvinte de apreciere pentru Radio România.

"Închei mulţumindu-vă în primul rând pentru interesul şi pentru spaţiile pe care Radioul le oferă pentru a putea ajunge în casele tuturor radioascultătorilor din România şi în întrega lume, pentru a vă face cunoscute evenimentele noastre, pentru a vă povesti pe larg despre activităţile culturale pe care ICR Bruxelles sau alte filiale ale Institutului Cultural Român din întreaga lume le promovează nu numai pentru publicul român, cu precădere pentru publicul internaţional", a spus Carmen Ducaru. Autor:
Radio România Actualităţi
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
27 Februarie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza