Radio România, premiată de CNA

Radio România Actualităţi a fost distins cu premiul de excelenţă, de către Consiliul Naţional al Audiovizualului, pentru Programele de promovare a integrării minorităţilor şi a altor categorii sociale.

Adăugat: 11 Decembrie 2013
Ultima actualizare:11 Decembrie 2013

Politica Romaneasca
Foto: Redactorul şef al RRA, Nicu Popescu, la festivitatea de la CNA. Fotografie de Ioana Tănase
trimite pe mail

Consiliul Naţional al Audiovizualului a acordat miercuri premii pentru produsele de excelenţă ale posturilor de radio şi televiziune.

Radio România Actualităţi a fost distins cu premiul de excelenţă pentru Programe de promovare a integrării minorităţilor şi a altor categorii sociale.

Între criteriile care au stat la baza acordării premiilor se numără servirea interesului public, audienţa şi respectarea legislaţiei.

Alte premii au fost acordate posturilor de radio Itsy Bitsy, Radio France International, Europa FM, Radio Zu şi Naţional FM.

De asemenea, Moise Guran, de la TVR1, a fost distins cu premiul pentru cea mai bună emisiune de business, iar premiul pentru cea mai bună emisiune pentru copii a fost adjudecat de Digi24.

Organizarea evenimentului coincide cu împlinirea a 21 de ani de activitate a CNA.

Preşedintele consiliului, Laura Georgescu, a afirmat că radiodifuzorii trebuie să ştie că au în această instituţie şi un partener de încredere şi a subliniat că CNA acordă şi premii, nu numai sancţiuni.

Prin decernarea acestor premii, Consiliul Naţional al Audiovizualului şi-a propus "să crească transparenţa instituţională prin apropierea de public şi totodată să premieze radiodifuzorii care au contribuit la creşterea calităţii programelor", se arată într-un comunicat de presă afişat pe site-ul instituţiei.Autor:
Ioana Tănase
Editor:
Flori Doman
Adăugat:
11 Decembrie 2013


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza