Radio România împlinește 90 de ani

Radio România împlineşte, astăzi, 1 noiembrie, 90 de ani.

Adăugat: 1 Noiembrie 2018
Ultima actualizare:1 Noiembrie 2018

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Din programul evenimentelor dedicate acestei ocazii fac parte emisiunile speciale, atât pe posturile naţionale, cât şi pe cele locale, precum şi deschiderea oficială a spaţiului expoziţional "RADOR Vintage", la etajul 9, în corpul B al Radiodifuziuii, unde funcţionează Agenţia de presă RADOR.

În semn de recunoaştere a celor nouă decenii de când se află în serviciul public, Radio România a primit aseară, în cadrul Galei Firmelor Bucureştene, un trofeu acordat de Camera de Comerţ a Municipiului Bucureşti. Preşedintele Camerei, Sorin Dimitriu, a declarat.

Sorin Dimitriu: Trofeul de anul acesta, care preţuieşte activitatea de 90 de ani a unei instituţii de mare valoare, Radiodifuziunea Română, a fost conferit cu prilejul Topului de anul acesta. Partenerul nostru, dar nu numai al nostru, partener istoric al Camerei bucureştene, Radiodifuziunea Română, primeşte o confirmare din partea mediului de afaceri a preţuirii pe care le-o acordăm.

Tot astăzi va fi difuzat episodul pilot al primului sitcom radio din ţara noastră, iar ziua se va încheia cu un concert extraordinar,susţinut de Orchestra Naţională Radio sub bagheta lui Cristian Mandeal.

Totodată, Radio România propune ascultătorilor o incursiune în trecutul său prin intermediul site-ului aniversar https://rr90.srr.ro/Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
1 Noiembrie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza