Radio Cluj a împlinit 62 de ani

Astăzi, postul public regional de Radio Cluj împlineşte 62 de ani.

Adăugat: 15 Martie 2016
Ultima actualizare:15 Martie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Programul aniversar din 2016 se desfăşoară sub genericul „Înapoi la rădăcini”, pentru că Radio Cluj doreşte să realizeze o punte între istoria radiofoniei din Transilvania şi viitor, a declarat managerul Bogdan Roşca.

El a menţionat faptul că în ultimii ani, Radio Cluj a reuşit să se apropie de publicul tânăr printr-o prezenţă consistentă în mediul online şi prin extinderea componentei video a programelor şi emisiunilor realizate. Una dintre cele mai importante provocări ale anului 2016 va fi lansarea unei frecvenţe noi pe care va fi difuzat un program pentru minorităţi.

Cu ocazia împlinirii celor 62 de ani, la radio Cluj vor avea loc în 18 şi 22 martie, două spectacole pentru tineri şi copii, iar în seara zilei de 15 martie, cu începere de la ora 22, Radio Cluj face o incursiune în arhiva muzicală a postului şi scoate la lumină înregistrări rare, multe dintre ele inedite, cu artişti rock şi folk din anii 70.

O altă acţiune prin care Radio Cluj demonstrează că este implicat în comunitate va avea loc în 19 martie, când, alături de Asociaţia Tăşuleasa Social, o echipă de la Radio Cluj va planta într-o singură zi 10 hectare de pădure în zona Colibiţa, din Bistriţa-Năsăud.Autor:
Radio România
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
15 Martie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza