PSDM: "Veniţi cu noi, să ne luăm Capitala-napoi!"

Candidatul la Primăria Capitalei, al Partidului Social Democrat al Muncitorilor, Constantin V. IONESCU, şi-a prezentat programul electoral, prilej cu care a lansat şi sloganul electoral: "Veniţi cu noi, să ne luăm Capitala-napoi!"

Adăugat: 21 Mai 2012
Ultima actualizare:21 Mai 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Candidatul la Primăria Capitalei al Partidului Social Democrat al Muncitorilor, Constantin V. IONESCU, şi-a prezentat programul electoral în care prevede a rezolva statutul proprietăţii în zona fostului cinematograf Feroviar, igenizarea şi pregătirea acestei zone pentru realizarea ansamblului cultural.

Totodată, candidatul la fotoliul de primar general al Bucureştiului prevede măsuri pentru o mai bună siguranţă a persoanei şi a proprietăţii, eradicarea cerşetoriei şi vagabondajului în zona Gării de Nord.

Constantin V.Ionescu mai propune bucureştenilor şi urgentarea lucrărilor la şoseaua care face legătura între Piaţa Victoriei şi Podul Haşdeu din zona Buzeşti-Berzei.
 
De asemenea, el susţine acordarea unei atenţii deosebită persoanelor în vârstă şi tinerilor, protecţie pentru copiii şi persoanele aflate în dificultate, sprijinirea familiilor de tineri cu locuinţe sociale, construcţia de creşe noi şi locuri de muncă în regiile şi societăţiile primăriilor.
 
Mesajul pentru bucureşteni, al candidaţilor Partidului Social Democrat al Muncitorilor, care participă la alegerile locale din 10 iunie 2012, este: "Veniţi cu noi, să ne luăm Capitala-napoi!"


Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Flori Doman
Adăugat:
21 Mai 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza