PSD va retrimite Legea bugetului la promulgare în aceeași formă

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, a anunţat că PSD va retrimite Legea bugetului de stat la promulgare la Cotroceni în aceeaşi formă în care este acum.

Adăugat: 10 Martie 2019
Ultima actualizare:11 Martie 2019

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Liderul PSD, Liviu Dragnea, estimează că miercuri va avea loc o şedinţă de plen comună a Senatului şi Camerei Deputaţilor pentru ca Legea bugetului de stat pe acest an să fie trimisă din nou la Palatul Cotroceni pentru promulgare.

Preşedintele Klaus Iohannis a cerut parlamentului o reexaminare a documentului, aducând ca argument lipsa de realism în ceea ce priveşte cadrul macroeconomic pe care s-a fundamentat bugetul în acest an.

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, a anunţat însă din primul moment că PSD va retrimite legea bugetului de stat la promulgare la Cotroceni în aceeaşi formă în care este acum.

În conferinţa de presă de astăzi de la Călăraşi, liderul PSD, Liviu Dragnea, a promis investiţii majore în sistemul de sănătate imediat cum va fi promulgat bugetul şi a subliniat că în document este prevăzută cea mai mare sumă pentru sănătate din istoria ţării.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
10 Martie 2019
Ultima actualizare:
11 Martie 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza