PSD va organiza mitinguri împotriva "statului paralel"

Lideri ai unor organizaţii judeţene ale PSD au discutat cu președintele partidului, Liviu Dragnea, detalii legate de pregătirea acestor mitinguri.

Adăugat: 3 Decembrie 2017
Ultima actualizare:3 Decembrie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Codrin Ștefănescu
trimite pe mail

PSD va organiza la sfârşitul săptămânii viitoare mitinguri în mai multe oraşe din ţară şi în Bucureşti, în care va protesta faţă de aşa-numitul "stat paralel" şi faţă de cei care nu respectă legile ţării.

Mai mulţi lideri ai unor organizaţii judeţene ale PSD s-au întâlnit în această seară la sediul central al partidului, unde au discutat, în prezenţa preşedintelui Liviu Dragnea, detalii legate de pregătirea acestor evenimente.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a infirmat informaţiile care au apărut în aceste zile în spaţiul public potrivit cărora social-democraţii nu l-ar mai susţine pe premierul Mihai Tudose.

"Mitingul nostru nu este pentru susţinerea guvernului, nu pentru susţinerea lui Dragnea, nu a coaliţiei, nu a programului de guvernare, pentru că astea deja au fost votate anul trecut de către români. Va fi un miting împotriva statului paralel şi legitim, împotriva abuzurilor, împotriva ascultării telefoanelor, un miting împotriva încălcărilor dreptului şi libertăţilor cetăţeneşti, un miting împotriva celor care consideră că, din funcţiile pe care le au nealese, pot să încalce Constituţia şi legile ţării şi să îşi constituie un grup organizat prin care decid ei ce şi cum", a spus Codrin Ştefănescu. Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
3 Decembrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza