PSD va depune moţiune de cenzură dacă guvernul pune în pericol siguranţa naţională

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, anunţă că partidul pe care îl conduce va depune moţiune de cenzură, dacă guvernul va face ceva care să pună în pericol siguranţa naţională sau interesele strategice.

Adăugat: 11 Iulie 2016
Ultima actualizare:11 Iulie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea, preşedintele PSD
trimite pe mail

Întrebat ce crede despre faptul că Guvernul Cioloş ar intenţiona să vândă câteva mine de sare, Liviu Dragnea a precizat, la România TV, că acest guvern nu are niciun fel de legitimitate pentru a vinde ceva, excepţie făcând situaţia în care este vorba de o companie care nu poate fi transformată într-una profitabilă.

"În primul rând, Guvernul Cioloș nu are niciun fel de legitimitate ca guvern interimar să vândă vreo bucățică, vreo piatră din România. Asta este exclus. Ca să poți să vinzi ceva în România trebuie să ai totuși în spate o susținere legitimă, o susținere populară și să prezinți argumente serioase pentru ca din România să plece ceva. Plus că asta este un domeniu strategic. La noi în programul de guvernare spunem clar: mai ușor cu privatizările de dragul privatizării. Dacă este o companie care este în pământ, care este praf și pe care statul nu poate să o rezolve, să o refacă profitabilă, da, dar companii care au venituri foarte mari, strategice, nu avem de ce să le vindem. Eu cred că dacă acest guvern încearcă să facă acest lucru atunci putem convoca Parlamentul într-o sesiune extraordinară pentru moțiune de cenzură", a răspuns Dragnea.

În situația în care vreun act al guvernului pune în pericol securitatea națională, siguranța națională, interesele strategice, atunci PSD va depune moțiune de cenzură, chiar dacă în acest fel s-ar putea ajunge la alegeri anticipate, a avertizat liderul PSD.Autor:
Politica Romaneasca
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
11 Iulie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza