PSD susţine un referendum pentru modificarea Constituţiei

Florin Iordache, primul pe lista PSD Olt pentru Camera Deputaţilor, spune că la începutul anului viitor, social-democraţii doresc organizarea unui referendum pentru modificarea Constituţiei.

Adăugat: 30 Noiembrie 2016
Ultima actualizare:30 Noiembrie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Candidatul PSD, Florin Iordache
trimite pe mail

"Credem că trebuie să modificăm Constituţia anul viitor, datorită faptului că noi, ca partid şi ca români, nu suntem fanatici religioşi. Spun asta, că avem nevoie să întărim şi să precizăm foarte clar în Constituţie formatul familiei - din bărbat şi din femeie; de asemenea, Constituţia trebuie modernizată şi pusă în acord cu starea actuală a României, pentru că România în acest moment este şi membră NATO şi UE, iar în 2003 aceste prevederi nu erau", a amintit Florin Iordache.

Dorin Ovidiu Gligor îndeamnă hunedorenii să meargă la vot

La Deva a fost organizat un miting electoral pentru prezentarea candidaţilor PNL. Dorin Ovidiu Gligor, candidat în judeţul Hunedoara pentru Camera Deputaţilor, i-a îndemnat pe alegători să iasă la vot pentru a-şi decide viitorul.

"Să mergem la vot, să hotărâm noi, nu alţii, cine vor fi următorii parlamentari hunedoreni. Peste tot, în jurul fiecăruia dintre noi, sunt locuitori ai judeţului Hunedoara. Sunt prieteni, sunt colegi, care vor de la noi să ducem România şi Hunedoara înainte Ştim problemele judeţului Hunedoara şi ştim ce trebuie făcut în plan legislativ", a îndemnat candidatul liberal.

Attila Korodi candidează din partea UDMR pentru un nou mandat de deputat în judeţul Harghita.

Una dintre priorităţile sale este îmbunătăţirea sistemului medical, pentru a veni în ajutorul tinerelor mame.

"Propunem un sistem prin care, în faza prenatală şi postnatală, familia, mama şi copilul să aibă o asistenţă din partea unei reţele de asistenţi medicali care îi vizitează săptămânal, care oferă soluţii atât în momentul apariţiei unor boli, dar şi în momentul în care anumite situaţii trebuie rezolvate, educarea comportamentului familiei tinere, cum să creştem copilul", a spus reprezentantul UDMR.

Candidatul Ionuţ Sibinescu, primul pe lista ALDE Mehedinţi pentru Senat, susţine că agricultorii români încă întâmpină probleme în vânzarea produselor în supermarketuri.

"Am vizitat în ultima perioadă târguri. Am văzut foarte mulţi ţărani care nu reuşeau să-şi vândă animalele, care nu reuşeau să îşi vândă produsele agricole. Există un proiect de lege, iniţiat chiar de Partidul Naţional Liberal, care a trecut în parlament şi se referă la faptul că în supermarketuri, produsele autohtone trebuie să fie majoritare la raft", a susţinut Sibinescu.

PMP vrea o lege a "Bucureştiului metropolitan"

Legea Bucureştiului metropolitan este un pas important pentru rezolvarea problemei traficului rutier din capitală, afirmă preşedintele executiv al PMP, Valeriu Steriu.

Prin această lege se propune ca judeţul Ilfov să fie inclus în Bucureşti, iar hipermarketurile să aibă la dispoziţie cinci ani pentru a se muta la periferie.

"Judeţul Ilfov, împreună cu Bucureştiul, formează o mare zonă metropolitană. Ea poate, într-adevăr, să permită o dezvoltare a Bucureştiului în exterior. Este nevoie să mutăm multe instituţii centrale, ministere, agenţii, să le mutăm în exteriorul Bucureştiului. Nu avem nevoie să fie în Bucureşti chiar toate - şi centrul politic şi centrul economic şi centrul acesta administrativ şi centrul bancar. Toate acestea duc la o îngreunare, mai ales pe zona centrală", a atras atenţia candiatul PMP.

Valeriu Steriu deschide lista de candidaţi PMP pentru Camera Deputaţilor în Bucureşti.

Alianţa Noastră România susţine revenirea la valorile creştine şi la tradiţiile româneşti.

Echipa de candidaţi de la Galaţi îşi propune să obţină 10% în acest judeţ, a declarat Violeta Nanu, candidat pentru un mandat de deputat.

"Sunt şanse mari să putem să fim glasul celor care tac în momentul de faţă, celor care sunt plictisiţi de ceea ce văd că se întâmplă în parlament, iar noi ne-am propus să fim vocea acestor români, acestor gălăţeni, care văd că trăiesc într-un oraş în care nu s-a întâmplat nimic de 25 de ani, un oraş care, culmea, a avut permanent oameni în guvernare, indiferent despre ce partid vorbim, care nu s-au bătut să facă nimic pentru oraşul ăsta", a acuzat Violeta Nanu.Autor:
Alina Bordeiaşu
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
30 Noiembrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza