PSD stabileşte politica de alianţe după alegeri

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că la Bucureşti şi în 27 de judeţe, Alianţa PSD-UNPR va face majorităţi cu ALDE.

Adăugat: 7 Iunie 2016
Ultima actualizare:7 Iunie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea, preşedintele PSD
trimite pe mail

Social-democraţii s-au reunit în prima şedinţă a Comitetului Executiv Naţional după alegerile locale, pentru a centraliza rezultatele obţinute la nivel naţional.

Ei discută şi despre alianţele care urmează să fie încheiate în consiliile locale şi cele judeţene.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunţat ieri că la Bucureşti şi în 27 de judeţe, Alianţa PSD-UNPR va face majorităţi cu ALDE.

Gabriela Firea, care a obţinut cel mai bun rezultat pentru funcţia de primar general al Capitalei, a dat asigurări că va colabora cu toţi consilierii generali în interesul bucureştenilor. 

"Sunt un om de dialog şi aşa voi face în continuare. De asemenea mă bazeze pe faptul că nu sunt un om ranchiunos şi voi putea să dialoghez foarte bine la Primăria Generală a Capitalei în interesul bucureştenilor cu toţi consilierii generali, indiferent ce partid prezintă. Pentru că eu vă asigur că voi propune numai proiecte care sunt benefice bucureştenilor şi nu proiecte care să fie controversate, iar atunci când vom avea dubii, când vom avea dileme, cei care vor fi consultaţi, vor fi bucureştenii atât cei care sunt constituiţi în asociaţii, în fundaţii, cât şi cei care nu aparţin unei forme asociative", a spus Gabriela Firea.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
7 Iunie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza