PSD solicită redeschiderea şcolilor

PSD solicită noului prefect al Capitalei să dispună redeschiderea şcolilor şi susţine că sunt soluții pentru reluarea activităţii educaţionale.

Adăugat: 29 Octombrie 2020
Ultima actualizare:29 Octombrie 2020

Politica Romaneasca
Foto: Gabriela Firea. Sursa: Facebook
trimite pe mail

Prim-vicepreşedintele partidului, Gabriela Firea, afirmă că nu există nicio justificare pentru ca şcolile să rămână închise, una din soluţiile propuse de ea find testarea.

Gabriela Firea: Să se aplice programul care a fost iniţiat deja de mine, ca primar general şi avem totul pregătit, atât aparatură de testare, cât şi teste şi personal calificat. Să fie testaţi elevii, profesorii, dacă este nevoie şi părinţii, atunci când apare un caz şi să se izoleze doar acele situaţii epidemiologice care apar, iar şcolile să rămână deschise. Este o aberaţie ce se întâmplă acum, şi anume să închizi toate unităţile de învăţământ doar pentru că au apărut câteva cazuri.

Reunit astăzi, Consiliul Politic Naţional al PSD a mai decis să îl invite pe premierul Ludovic Orban în Parlament pentru a prezenta situaţia bugetului de anul viitor, ne-a transmis reporterul Petruţa Dinu.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
29 Octombrie 2020


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza