PSD şi PNL nu sunt de acord cu asumarea răspunderii pe Codul Muncii

Președintele PSD, Victor Ponta, dar şi reprezentantul PNL, nu sunt de acord cu propunerea premierului Emil Boc de a aproba Codul Muncii prin asumarea răspunderii Guvernului.

Adăugat: 18 Februarie 2011
Ultima actualizare:18 Februarie 2011

Politica Romaneasca
trimite pe mail

PSD anunţă că se opune adoptării noului Cod al Muncii prin asumarea răspunderii guvernului.


Preşedintele Victor Ponta a afirmat că, dacă executivul va recurge la acest gest, atunci devine clar că încalcă principiul dialogului social.
 


PNL ameninţă cu moţiunea de cenzurăPNL consideră că asumarea răspunderii executivului pe Codul Muncii va duce la depunerea unei moţiuni de cenzură.Deputatul PNL, Victor Paul Dobre a afirmat că guvernul se teme să supună dezbaterii publice şi Parlamentului legile importante.


PDL susţine că asumarea este în avantajul mediului de afaceriPe de altă parte, PDL afirmă că asumarea răspunderii guvernului ar avantaja mai ales mediul de afaceri, care aşteaptă o adoptare rapidă a noului cod.Vicepreşedintele PDL, Sulfina Barbu a precizat că acest act politic ar da posibilitatea puterii să demonstreze că mai are o majoritate parlamentară, iar opoziţiei posibilitatea de a depune o moţiune de cenzură.


 Autor:
Alina Dobrinescu
Editor:
Alina Dobrinoiu
Adăugat:
18 Februarie 2011


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza