PSD şi ALDE: Guvernul Grindeanu "are o performanță slabă"

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea și președintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu au declarat că guvernul Grindeanu ”are o performanță slabă” și că PSD și ALDE îi retrag sprijinul politic.

Adăugat: 14 Iunie 2017
Ultima actualizare:14 Iunie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Preşedintele PSD, Liviu Dragnea (stânga) și președintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu Foto: Mugur Mihăiță_
trimite pe mail

Liviu Dragnea a anunţat, după ședința conducerii PSD, că "toți membrii PSD și-au dat demisiile din guvern, înainte de ședință" și că ”PSD e pregătit să formeze un nou guvern”.

El a spus că o continuare a guvernării în actuala stare, cu Sorin Grindeanu sau nu, în funcţie de premier,ar  putea duce la ratarea țintelor programului de guvernare.

”60 la sută din țintele programului de guvernare nu sunt îndeplinite”, a precizat Liviu Dragnea.

"O parte din membrii guvernului, și din păcate nu o parte mică, nu a luat în serios programul de guvernare", a mai declarat liderul PSD.

Liderul PSD a subliniat că prim - ministrul Grindeanu nu a așteptat deciziile conducerii PSD și a părăsit sala de ședință înainte ca aceasta să se încheie.

Liviu Dragnea a mai precizat că "Toţi membri PSD din Guvern şi-au prezentat demisiile înainte de CExN şi nu vorbim de celebrele demisii în alb".

De asemeni, liderul PSD a menţionat că, alături de ALDE,  social-democraţii sunt pregătiţi să formeze un nou Guvern.

De menţionat că premierul Grindeanu a plecat de la ședința conducerii PSD în jurul orei 20,30.

Guvernul Grindeanu a fost aprobat de Parlament la sfârșitul anului trecut, după alegerile generale din decembrie 2016.

 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea și președintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu au declarat că guvernul Grindeanu ”are o performanță slabă” și că PSD și ALDE îi retrag sprijinul politic.

Liviua Dragnea a spus, după o ședința a conducerii PSD, că ”toți membrii PSD și-au dat demisiile din guvern, înainte de ședință” și că ”PSD e pregătit să formeze un nou guvern”.

El a spus că o continuare a guvernării în actuala stare, cu Sorin Grindeanu sau nu ca premier, putea duce la ratarea țintelor programului de guvernare. ”60 la sută din țintele programului de guvernare nu sunt îndeplinite”, a spus Liviu Dragnea.

”O parte din membrii guvernului, și din păcate nu o parte mică, nu a luat în serios programul de guvernare”, a declarat liderul PSD.

El a spus că primul ministru Grindeanu nu a așteptat deciziile conducerii PSD și a părăsit sala de ședință înainte ca această să se încheie.

În urmă cu puțin timp, premierul Grindeanu a plecat din ședința conducerii PSD și potrivit unor surse a ajuns la sediul guvernului din Piața Victoriei.

Guvernul Grindeanu a fost aprobat de parlament la sfârșitul anului trecut, după alegerile generale din decembrie 2016. El este susținut de PSD și ALDE.

- See more at: http://www.romania-actualitati.ro/liviu_dragnea_anunta_ca_ministrii_psd_au_demisionat_din_guvernul_grindeanu-103797#sthash.Z8YX36Ll.dpuf


Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
14 Iunie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza