PSD propune eliminare a 102 taxe

Social democrații vor eliminarea a peste 100 de taxe, printre care taxa de poluare pentru autovehicule sau cea pentru eliberarea paşaportului temporar.

Adăugat: 9 Octombrie 2016
Ultima actualizare:9 Octombrie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea, președintele PSD
trimite pe mail

PSD va depune, mâine, la Parlament, un proiect de lege privind eliminarea a 102 taxe, de la 1 ianuarie 2017, a anunţat, astăzi, preşedintele partidului, Liviu Dragnea, într-o conferinţă de presă.

Între acestea, taxa de poluare pentru autovehicule, cea pentru eliberarea paşaportului temporar, taxele la registrul comerţului sau cele percepute de Casa Naţionala de Pensii.

"Timbrul de mediu, toţi cei care dau în judecată statul român câştigă şi statul român le dă banii înapoi. De ce să-l mai ţinem? Îl eliminăm. Sunt 33 de taxe consulare şi de cetăţenie. Aşa sprijină statul român şi aşa îşi respectă cetăţenii care trăiesc în afara ţării. Îşi asumă în frunte cu preşedintele ceilalţi de la PNL, USR, tehnocraţii mai ales, dragostea lor pentru diaspora, dar nu fac nimic în afară de declaraţii şi manipulare. Taxa radio-tv. În fiecare an se alocă de la bugetul de stat sume pentru TVR. Cea mai mare parte din aceste sume nu rămân în bugetul TVR, nu sunt folosite pentru funcţionarea TVR, ci pentru a finanţa nişte achiziţii la o altă societate de stat. Taxa radio-tv trebuie să fie plătită de la bugetul de stat dacă guvernul îşi asumă şi trebuie să-şi asume că susţine postul public de televiziune", a spus Dragnea.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
9 Octombrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza