PSD promite scăderea impozitului pe venit

Pentru toţi salariaţii care au un salariu mai mic sau egal cu 2000 de lei brut pe lună, impozitul pe venit scade la zero, prevede programul de guvernare al PSD.

Adăugat: 3 Decembrie 2016
Ultima actualizare:3 Decembrie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea, președintele PSD
trimite pe mail

Creşterea economică, eliminarea impozitelor pe venit pentru o anumită categorie de salariaţi, dar şi pentru unii pensionari sunt obiective din programul de guvernare al PSD , spunea preşedintele formaţiunii, Liviu Dragnea.

"Pentru toţi salariaţii care au un salariu mai mic sau egal cu 2000 de lei brut pe lună, impozitul pe venit scade la zero; pentru medici, indiferent de salariu, impozitul pe venit scade la zero la sută. De asemenea, pentru toţi IT-iştii, vrem să-i includem şi pe cei care au studii medii, impozitul pe venit scade la zero la sută. Pentru salariaţii români care au salariul peste 2000 de lei brut pe lună, impozitul pe venit scade de la 16% la 10%", a spus Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea candidează pentru un nou mandat de deputat PSD în judeţul Teleorman.

PNL vrea reformă parlamentară

Proiectul PNL privind reforma parlamentară ar putea duce la recredibilizarea clasei politice. Declaraţia aparţine preşedintelui PNL, Alina Gorghiu.

"Obiectivul unor alegeri generale este legat de Parlament şi de o clasă politică nouă şi de reforma Parlamentului. Prin modificarea regulamentelor, vom reuşi să le impune în prima sesiune parlamentară. Odată, programul de lucru, despre care acum ştiţi că nu prea există, o zi la parlament, restul... fiecare pe unde poate... Deci nu există dezbatere realmente, indemnizaţia parlamentară, exclusiv pe orele prestate", a spus Alina Gorghiu.

Alina Gorghiu deschide lista PNL pentru Senat în judeţul Timiş.

Kelemen Hunor: Suntem pregătiţi să dăm răspunsul la toate aşteptările societăţii

Programul politic şi economic al UDMR conţine măsuri pentru toate domeniile şi toate categoriile sociale, spunea, la Oradea, preşedintele Uniunii, Kelemen Hunor.

"Suntem pregătiţi să dăm răspunsul la toate aşteptările societăţii. Până la urmă, dacă trenurile fac de două ori mai mult, în 2016, de la Oradea la Bucureşti decât făceau acum 27 de , pentru fiecare om înseamnă acelaşi lucru. Dacă sistemul de sănătate nu funcţionează, dacă în agricultură sunt probleme, sunt probleme pentru noi toţi şi, de aceea, noi am propus o abordare, dacă se poate spune aşa, generalistă", a spus Kelemen Hunor.

Kelemen Hunor candidează pe listele UDMR pentru un nou mandat de deputat.

Tăriceanu: Nu există creştere economică sănătoasă fără investiţii

Creşterea economică bazată pe investiţii şi sprijinirea capitalului autohton sunt două dintre direcţiile principale cuprinse în programul ALDE. Acestea au fost prezentate, la Craiova, de copreşedintele Alianţei, Călin Popescu-Tăriceanu.

"Nu există creştere economică sustenabilă şi sănătoasă fără investiţii. Sprijinirea capitalului autohton este esenţială pentru ca România să poată să progreseze, să păstrăm în ţară profiturile, taxele să fie vărsate la bugetul de stat, care să permită, bineînţeles, investiţii în zona de infrastructură, transport, în învăţământ, în sănătate, în alte domenii care ridică calitatea vieţii cetăţenilor", a spus Călin Popescu-Tăriceanu.

Călin Popescu-Tăriceanu candidează pe lista ALDE pentru senat în Bucureşti.

Băsescu: Natalitatea, educația și sănătatea, principalele priorităţi ale României

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a prezentat, la Reşiţa, principalele priorităţi ale României, care,  spune el,  trebuie rezolvate de viitorul legislativ.

"Prima problemă este problema natalităţii. Avem obligaţia să lansăm un program puternic de creşe şi grădinie,. cu sprijin din bugetul de stat. A doua mare problemă pe care o avem este educaţia - evaluarea pe anul acesta la copii în vârstă de 15 ani. Analfabetismul funcţional este în proporţie de 42%. A treia problemă de structură pe care o avem este legată de sănătate", a spus Traian Băsescu.

Traian Băsescu deschide lista de candidaţi PMP pentru Senat n Bucureşti.

"Protejăm România!", programul PER

Pe listele Partidului Ecologist - Filiala Bucureşti candidează şi Cristian Bodea pentru un post de deputat.

El a vorbit despre proiectele formaţiunii pe care o reprezintă.

"Un învăţământ pragmatic, un învăţământ orientat pe nevoile pieţei de azi, nevoile vieţii de azi şi pregătirea copilului pentru viaţă, drumuri moderne, investiţii în infrastructură, răspunderea magistraţilor - un alt proiect pe care l-am depus. proiectul meu prevede în 30 de zile plătirea prejudiciului, în acelaşi timp, în 30 de zile trebuie să se îndrepte împotriva magistratului şi magistratul care repetă greşelile trebuie dat afară şi taxe reduse", a susținut Cristian Bodea.

Campania PER se desfăşoară sub sloganul "Protejăm România!".Autor:
Amalia Bojescu
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
3 Decembrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza