PSD pregătește un miting de amploare pentru susținerea familiei tradiționale

Social democrații vor să-și manifeste susținerea față de familia tradițională.

Adăugat: 16 Aprilie 2018
Ultima actualizare:16 Aprilie 2018

Politica Romaneasca
Foto: Miting PSD. Sursa: Alexandra Cristea
trimite pe mail

PSD va organiza, luna viitoare, un miting de amploare în Bucureşti, a anunțat preşedintele formațiunii, Liviu Dragnea, la finalul Comitetului Executiv Nașional.

Potrivit liderului PSD, prin acest miting, social-democrații vor să-și manifeste susținerea față de familia tradițională.

Tot astăzi, PSD i-a retras sprijinul politic deputatului Cătălin Rădulescu.

Liviu Dragnea a mai anunțat că Ovidiu Iane și-a prezentat demisia din funcția de preşedinte al Organizației PSD Diaspora și că Adrian Dobre a renunțat la poziția de purtător de cuvânt al partidului și la cea de secretar de stat în Ministerul Comerțului.

Referitor la declarațiile de presă pe care preşedintele Klaus Iohannis urmează să le facă la ora 18:00, liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus: "Eu știu de la doamna prim-ministru că îl susține în totalitate pe ministrul Toader, și și noi îl susținem pe ministrul Toader, și în funcție de ceea ce va anunța preşedintele, dacă ministrul Toader intenționează să întreprindă vreun demers, doamna prim-ministru îl va susține și și noi îi vom acorda sprijinul politic".Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
16 Aprilie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza