PSD nu va desemna un nou preşedinte al Camerei Deputaţilor

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis, la propunerea preşedintelui Liviu Dragnea, să nu desemneze pe nimeni ca succesor al lui Valeriu Zgonea la şefia Camerei Deputaţilor.

Adăugat: 14 Iunie 2016
Ultima actualizare:14 Iunie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Victor Ponta
trimite pe mail

De asemenea, s-a mai decis ca interimatul să fie stabilit de Biroul Permanent.

Anunţul a fost făcut chiar de deputatul PSD, Victor Ponta, care îşi exprimase dorinţa de a candida pentru această funcţie dacă ar fi avut susţinerea liderului Liviu Dragnea.

"Domnul Dragnea a propus până la alegerile din noiembrie sau când va fi să nu fie nimeni preşedinte la Cameră şi în Biroul Permanent, sigur, vor asigura conducerea", a declarat fostul premier.

Anterior şedinţei conducerii PSD,deputatul PSD, Victor Ponta, anunţa că va candida pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor doar dacă va fi susţinut de preşedintele partidului, Liviu Dragnea.

De menţionat că, liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, declara înaintea şedinţei  Comitetului Executiv, că la finalul reuniunii va face o propunere pentru şefia Camerei Deputaţilor fără, însă, să dea vreun indiciu despre cine ar fi vorba.

Postul de preşedinte al Camerei Deputaţilor este vacant, după ce Valeriu Zgonea a fost revocat din funcţie la solicitarea PSD, care-i retrăsese sprijinul politic.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihăescu
Reporter:
Mugur Mihăiţă
Adăugat:
14 Iunie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza