PSD îşi reafirmă susţinerea faţă de guvernul condus de Sorin Grindeanu

PSD îşi reafirmă susţinerea faţă de guvernul condus de Sorin Grindeanu care şi-a exercitat legitim, până acum, puterea, a declarat liderul social democrat, Liviu Dragnea, la finalul unei şedinţe speciale a conducerii partidului.

Adăugat: 2 Februarie 2017
Ultima actualizare:2 Februarie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea, preşedintele PSD
trimite pe mail

"Guvernul şi partidele care îl susţin suntem în continuare determinaţi să exercităm atât puterea executivă, guvernamentală, cât şi puterea legislativă, acordată de către cetăţeni, s-o exercităm într-un mod legitim şi constituţional, şi considerăm că orice încercare de subminare a activităţii guvernului este o tentativă de destabilizare a ordinii de drept din România prin mijloace mai mult sau mai puţin legale.
A fost şi un vot de încredere pentru guvern, s-a reconfirmat susţinerea în unanimitate pentru guvernul condus de premierul Sorin Grindeanu, susţinerea politică a PSD, ţinând cont şi de faptul că am înţeles că s-a depus o moţiune de cenzură în parlament", a declarat liderul PSD, în debutul conferinţei comune de presă pe care a susţinut-o alături de premierul Grindeanu, la finalul şedinţei Comitetului Executiv al PSD.

Liviu Dragnea, a mai anunţat că organizaţiile din teritoriu vor declanşa o acţiune de strângere de semnături privind susţinerea programului de guvernare.

În context, Dragnea a precizat că nu va accepta organizarea vreunui miting.

"Eu nu am de gând să accept sau să dau posibilitatea colegilor noştri să organizeze vreun miting. Eu nu am de gând să scoatem în stradă un milion de oameni, pentru că ar fi o luptă între români şi eu aşa ceva nu accept. În schimb le-am cerut colegilor mei, păstrându-ne această atitudine paşnică şi deschisă către dialog, să declanşeze începând de mâine, o strângere de semnături pentru a-şi arăta susţinerea pentru ceea ce voiau să spună dacă ieşeau în stradă, în speranţa că violenţele de azi-noapte nu vor mai fi văzute în zilele următoare şi din dorinţa de a nu escalada acest conflict, a spus Liviu Dragnea.

În conferinţa de presă care a durat peste o oră şi jumătate, Dragnea s-a referit şi la violenţele care au avut loc ieri seară în Bucureşti.

Potrivit lui Dragnea  preşedintele României, Klaus Iohannis este autorul moral al acestor evenimente.

De altfel, liderul social-democraţilor a cerut ca vinovaţii să fie cât mai repede identificaţi şi pedepsiţi.

 

AUDIO Declaraţia preşedintele PSDAutor:
Politica Romaneasca
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
2 Februarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza