PSD îl somează pe premierul Ludovic Orban să vină în faţa Parlamentului

PSD îl somează pe premierul Ludovic Orban să vină în faţa Parlamentului pentru a da explicații privind evoluția pandemiei și începutul noului an școlar.

Adăugat: 26 Iulie 2020
Ultima actualizare:26 Iulie 2020

Politica Romaneasca
Foto: Lucian Romașcanu, purtător de cuvânt al PSD. Sursa: psd.ro
trimite pe mail

PSD îl somează pe premierul Ludovic Orban să vină în faţa Parlamentului şi să prezintă cifre clare privind atât evoluţia pandemiei de coronavirus, cât şi condiţiile în care va putea începe noul an şcolar.

Lucian Romaşcanu, senator PSD, purtător de cuvânt al partidului: Ludovic Orban, formal, probabil că va fi chemat cât de curând, probabil chiar mâine; informal, această invitaţie a fost adresată, e mai mult decât o invitaţie, este o somaţie, pentru că Parlamentul este reprezentantul poporului şi, prin Parlament, poporul trebuie să ştie care este situaţia. Orban trebuie să vină să explice absolut tot ce se întâmplă în pandemie. Nu este vorba numai despre începutul anului şcolar, este vorba şi de cum interpretează guvernul şi de cum are fundamentate guvernul informaţiile necesare pentru o eventuală decalare a alegerilor.

Şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, anunţă că luni îl va invita oficial pe premierul Ludovic Orban în faţa Parlamentului, pentru ca acesta să dea informaţii legate de posibilitatea organizării alegerilor locale şi despre deschiderea noului an şcolar.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
26 Iulie 2020


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza