PSD Harghita își afirmă sprijinul față de Guvernul Grindeanu și Liviu Dragnea

Membrii Comitetului Executiv Județean al PSD își afirmă susţinerea pentru Guvernul condus de Sorin Grindeanu și sprijinul pentru preşedintele partidului, Liviu Dragnea.

Adăugat: 19 Februarie 2017
Ultima actualizare:19 Februarie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Mircea Dușa
trimite pe mail

Comitetul Executiv Judeţean al PSD Harghita a adoptat două rezoluţii de susţinere a Guvernului Grindeanu şi a liderului partidului, Liviu Dragnea.

Potrivit preşedintelui PSD Harghita, Mircea Duşa, Comitetul Executiv Judeţean a avut loc la sfârşitul săptămânii, iar rezoluţiile au fost adoptate în unanimitate.

''În şedinţa Comitetului Executiv Judeţean, am analizat situaţia politică actuală şi, în urma dezbaterilor, s-au desprins câteva concluzii. De aceea am hotărât să adoptăm şi două rezoluţii: una care se referă la susţinerea Guvernului condus de Sorin Grindeanu şi a doua rezoluţie prin care ne reafirmăm sprijinul pentru preşedintele partidului, Liviu Dragnea'', a declarat, duminică, presei, Mircea Duşa.

Totodată, acesta a spus că membrii Comitetului Executiv Judeţean s-au declarat indignaţi că unii membri de partid îşi exprimă părerile în spaţiul public şi nu în cadrul formaţiunii, conform statutului. Mircea Duşa nu a dorit să nominalizeze persoanele la care a făcut referire.

''Colegii din Comitetul Executiv Judeţean şi-au manifestat indignarea faţă de unul sau doi colegi care nu înţeleg să-şi exprime părerile în cadru instituţional, conform statutului partidului, şi ne transmit gândurile lor prin alte mijloace. Credem că acest lucru nu este corect şi fiecare membru de partid trebuie să îşi exprime gândurile în cadru organizat, în organele de conducere ale partidului'', a afirmat preşedintele PSD Harghita.Autor:
Politica Romaneasca
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
19 Februarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza