PSD critică lipsa de comunicare a guvernanților

Reprezentanții PSD fac mai multe reproșuri la adresa guvernanților.

Adăugat: 2 Aprilie 2021
Ultima actualizare:2 Aprilie 2021

Politica Romaneasca
Foto: Alexandru Rafila. Sursa: Facebook
trimite pe mail

PSD admite necesitatea măsurilor de prevenire, dar nu este de acord cu toate, de exemplu cu închiderea magazinelor la ora 18:00.

Deputatul social-democrat Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizaţia Mondială a Sănătăţii, le cere autorităţilor o mai bună comunicare.
 

Alexandru Rafila: Ne găsim în acelaşi blocaj comunicaţional. Oamenii doar află care sunt restricţiile. Nu sunt explicate restricţiile. Confuzia este tot mai mare şi rezultatul îl vedem în fiecare seară, oameni care protestează pentru că nu au acces la informaţie, pentru că nu au acces la testare şi consideră că lucrurile s-au pierdut de sub control.
 

Tot din opoziţie, social-democraţii reproşează autorităţilor că în pandemie ţara a ajuns din producător un simplu depozitar de vaccinuri şi că nu a răspuns cererii Comisiei Europene de a identificat potenţiale capacităţi de producţie în România.

Institutul Cantacuzino nu mai produce însă vaccinuri din 2010, a decăzut din cauza deciziilor contradictorii şi lipsei de finanţare.

Într-o încercare de revigorare din 2017, Institutul a fost trecut de la Ministerul Sănătăţii la cel la Apărării, iar recent a devenit singura instituţie de cercetare medic-militară din ţară, în conformitate cu standardele NATO.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
2 Aprilie 2021


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza