PSD cere demisia ministrului economiei Costin Borc

PSD susţine că peste 30 de producători români au fost înşelaţi de Ministerul Economiei care s-a angajat iniţial că va plăti deplasarea şi costurile de cazare pentru participarea la Târgul alimentar de la Paris.

Adăugat: 19 Octombrie 2016
Ultima actualizare:19 Octombrie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

PSD cere demisia ministrului economiei Costin Borc pe care îl acuză de lipsă de interes faţă de participarea producătorilor români din industria alimentară la unul dintre cele mai mari târguri de profil alimentar din lume care se desfăşoară în această perioadă la Paris.

Într-un comunicat de presă, preşedintele consiliului naţional al PSD, Mihai Fifor, susţine că peste 30 de producători români au fost înşelaţi de Ministerul Economiei care s-a angajat iniţial că va plăti deplasarea şi costurile de cazare pentru participare, dar şi-a retras sprijinul la startul evenimentului.

Social-democratul subliniază că astfel România nu este reprezentată la acest târg important, iar producătorii români pierd şansa de a prezenta produsele naţionale.

Răspunsul ministrului Borc

Pentru a răspunde acuzaţiilor ce i se aduc în legătură cu participarea producătorilor români la târgul de la Paris, vicepremierul Costin Borc, ministru al economiei a postat pe contul său de Facebook câteva fotografii cu reprezentanţi ai unor firme din România care expun în capitala Franţei.

În postarea sa, Costin Borc precizează că Ministerul Economiei nu a cerut bani nimănui şi mai mult de atât a plătit cei 300 de mii de euro pentru chirie şi utilităţi.

Ministrul economiei îşi cere scuze faţă de cei pe care i-a supărat sau i-a enervat cu birocraţia din minister, asigurându-i că face în fiecare zi tot ce poate pentru simplificarea procedurilor.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
19 Octombrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza