PSD a lansat propria variantă a bugetului de stat

Din opoziţie, PSD a lansat miercuri propria variantă a bugetului de stat.

Adăugat: 28 Ianuarie 2021
Ultima actualizare:28 Ianuarie 2021

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Social-democraţii, care acuză guvernul că pregăteşte măsuri de austeritate, promit, din contră, creşterea nivelului de trai pentru toţi românii şi un program de relansare bazat pe patriotism economic, aşa cum l-a descris liderul partidului, Marcel Ciolacu.

Deficitul, calculat de PSD ar fi tot în jurul a 7% din PIB, creşterea economică de 4% şi veniturile în creştere cu mai mult de 15% faţă de anul trecut.

Din aceşti bani ar putea fi majorate salariile şi pensiile şi va putea fi susţinut sistemul de sănătate, a explicat

Marcel Ciolacu:  Vaccinarea populației și creșterea capacității sistemului de sănătate prin investiții în capitalul uman și infrastructură din domeniul medical, revenirea economică sustenabilă, o mai mare administrare și colectare a taxelor și impozitelor existente, stimularea muncii și creșterea veniturilor angajaților cu salarii mici și medii până la 6000 de lei salariul brut lunar - patriotismul economic, un program de relansare a producției 'fabricat în România'.

În baza acestui proiect, PSD pregăteşte şi amendamentele la bugetul ce va fi propus de guvern, amendamente ce speră să fie adoptate la dezbaterile parlamentare, informează Rador.



Autor:
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
28 Ianuarie 2021


Articole pe aceeasi tema

Tags

PSD buget

Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza