Protestele închid circulaţia pe bulevardele Kiseleff şi Aviatorilor

În Bucureşti, Poliţia rutieră a închis circulaţia pe bulevardele Kiseleff şi Aviatorilor, de la statuie până în Piaţa Victoriei.

Adăugat: 4 Februarie 2017
Ultima actualizare:4 Februarie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

UPDATE: 16.30. Cu puţin timp în urmă protestatarii din Piaţa Victoriei din Bucureşti au plecat în marş pe Bulevardul Lascăr Catargiu către Palatul Parlamentului.

UPDATE ora 16.00 Piaţa Victoriei s-a umplut de părinţi şi copii în această dimineaţă, însă la ora prânzului au început să plece spre casă unii dintre ei pentru a respecta programul zilnic al copiilor, mai ales că mulţi dintre aceştia erau foarte mici, transmite reporterul RRA.

La ora 16:00 era programat prin reţelele de socializare un marş de aici, din faţa Guvernului şi până la Palatul Parlamentului, unde trebuiau să facă un lanţ uman în jurul Parlamentului în semn de nemulţumire faţă de ordonanţa de urgenţă de modificare a codurilor penale.

Încă nu am putut afla dacă va mai avea loc acest marş. Am stat de vorbă cu cţiva manifestanţi din piaţă. Mi-au spus că o eventuală aborgare a ordonanţei nu îi determină să meargă acasă, vor continua protestele până la o decizie clară şi cer ca ministrul justiţiei să îşi asume gestul.

În ceea ce priveşte circulaţia la acestă oră nu se circulă pe b-dul Kiseleff şi pe b-dul Lascăr Catargiu spre Piaţa Romană. Poliţiştii de la Brigada Rutieră au blocat piaţa şi dinspre b-dul Ion Mihalache.
Realizator:

Proteste ale părinţilor însoţiţi de copiii lor au mai avut loc astăzi şi la Timişoara şi Braşov.

Potrivit Biroului de presă al Brigăzii Rutiere, pentru fluidizarea traficului, se mai dă drumul traficului, ocazional, până pe strada Arhitect Ion Mincu.

Manifestaţia a început la ora 11:00, iar cei strânşi în piaţă spun că îşi doresc "un altfel de viitor" pentru copiii lor, pentru ca cei mici să nu fie nevoiţi să părăsească ţara.

Mitingul decurge paşnic, zona fiind supravegheată de forţele de ordine.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihăescu
Reporter:
Marilena Frâncu
Adăugat:
4 Februarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza