Proteste în București și în țară împotriva ministrului Justiției

La București, Cluj, Timişoara, Iaşi, Braşov, Sibiu, Ploieşti şi Satu-Mare, oamenii protestează în stradă cerând demisia ministrului Jstiției.

Adăugat: 25 Februarie 2018
Ultima actualizare:25 Februarie 2018

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Duminciă seara are loc un protest în Piața Victoriei din Capitală, prin care se cere demisia ministrului Justiţiei, Tudorel Toader.

Participanţii la miting îşi manifestă, de asemenea, susţinerea pentru DNA şi pentru procurorul-şef al instituţiei, Laura Codruţa Kovesi.

Reporterul RRA, Florentina Varga, transmite în direct:

Ora 21.00 Frigul se pare că îi determină pe protestatari să plece din locul în care mă aflu, în faţa Muzeului Antipa, văd cum grupuri de câte 10-15 persoane pleacă, pâlcuri, spre metrou, dar rămân în continuare, estimarea mea, în jur de 400-500 de persoane, cred că un sfert din alveola din faţa guvernului.

În continuare se strigă şi se scandează lozinci anti-guvernamentale şi se cere în continuare demisia ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, nemulţumiţi de cererea de revocare a şefei DNA.

Sunt tineri, dar şi copii şi adulţi.

Am vorbit cu câţiva dintre ei şi spuneau că vor sta cât este nevoie şi necesar pentru că vor să rămână într-o ţară liberă şi democratică.

Proteste similare, prin care se cere demisia ministrului Justiţiei, se desfăşoară în mai multe oraşe din ţară, printre care Cluj, Timişoara, Iaşi, Braşov, Sibiu, Ploieşti şi Satu-Mare, transmit corespondenţii RRA  din ţară.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
25 Februarie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza