Protest în Piața Victoriei

Un grup de persoane s-a adunat, sâmbătă, în Piața Victoriei din Capitală, pentru a contesta noile măsuri impuse prin instituirea stării de alertă.

Adăugat: 17 Mai 2020
Ultima actualizare:17 Mai 2020

Politica Romaneasca
Foto: Atena Teognoste
trimite pe mail

 În Piața Victoriei din capitală, pentru a doua zi consecutiv, s-a adunat un grup de persoane care contestă noile măsuri impuse prin instituirea stării de alertă, cu toate că, potrivit unei informări a Jandarmeriei București, astfel de manifestări sunt interzise în această perioadă.
 
Reporter: Atena Teognoste (în direct) - Peste 100 de oameni protestează şi astăzi în Piaţa Victoriei împotriva limitării drepturilor cetățenești sub ceea ce ei numesc pretextul luptei împotriva coronavirusului.
 
Protestatarii scandează "Libertate!" și "Demisia!". Ei nu poartă măști de protecție, poate cu câteva mici excepții, și nici nu păstrează distanța fizică.
 
Protestatarii stau de vorbă în grupuri mai mari de 3-4 persoane, la o distanță destul de mică între ele.
 
Jandarmeria București precizează că pe timpul stării de alertă sunt interzise mitingurile, demonstrațiile sau alte întruniri. De asemenea, recomandă cetățenilor să nu participe la asemenea evenimente, pentru a îşi proteja sănătatea.Autor:
Atena Teognoste
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
17 Mai 2020


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza