Proiectul "Regiuni mai puţin dezvoltate", discutat cu preşedintele Iohannis

Proiectul " Regiuni mai puţin dezvoltate", lansat în premieră în România, care vizează zonele sărace ale ţării, a fost unul dintre subiectele discutate astăzi de preşedintele Klaus Iohannis şi comisarul european pentru politică regională Corina Creţu.

Adăugat: 4 Martie 2016
Ultima actualizare:4 Martie 2016

Politica Romaneasca
Foto: presidency.ro comisarul european, Corina Creţu şi preşedintele României, Klaus Ioahannis
trimite pe mail

Prin acest program, Comisia Europeană va sprijini regiunile care au un PIB sub 50 la sută din media Uniunii Europene, pentru a identifica şi depaşi blocajele cu care se confrunta în utilizarea fondurilor comunitare.

Potrivit unui comunicat, în cadrul întâlnirii, cei doi oficiali au discutat şi despre revizuirea mecanismelor de evaluare şi relansarea absorbţiei fondurilor europene, dar şi despre importanţa finanţării proiectelor în domenii precum educaţia sau sănătatea.

Tot astăzi comisarul european pentru Politici Regionale, Corina Creţu, vizitează Institutului de Endocrinologie din Bucureşti "C.I. Parhon". 

Corina Creţu este invitată astăzi la emisiunea "Probleme la Zi", imediat după Radiojurnal, la Radio România Actualităţi.

Emisiunea va putea fi urmărită în format live-video pe site-urile noastre româniaactualităţi.ro şi politicaromânească.ro.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
4 Martie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza