Proiectul privind amnistia, respins de pe ordinea de zi a Camerei Deputaților

Propunerea PNL de includere a proiectului amnistiei pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaților a fost respinsă de Biroul Permanent.

Adăugat: 5 Mai 2014
Ultima actualizare:5 Mai 2014

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a respins luni solicitarea liderului grupului deputaţilor PNL, George Scutaru, de a include pe ordinea de zi a şedinţei de plen de marţi proiectul de lege privind amnistia şi graţierea.

"Liderul grupului PNL a propus includerea pe ordinea de zi a proiectului privind amnistia şi graţierea pentru a fi respins de plen. În urma discuţiilor care au avut loc s-a apreciat că această propunere e tot o speculaţie de campanie electorală care se desfăşoară. Nu există raport pe această temă şi Comisia juridică a precizat că această temă este inclusă în calendarul dezbaterilor publice care se desfăşoară până în iunie. S-a considerat că introducerea amnistiei şi graţierii pe ordinea de zi de marţi este inoportună pentru că, pe de o parte, ar specula momentul electoral şi nu s-ar asigura o dezbatere corectă în plenul Camerei Deputaţilor şi, pe de altă parte, ar face inutilă o dezbatere planificată până la sfârşitul acestei sesiuni. S-a insistat să se supună la vot şi Biroul Permanent a respins includerea pe ordinea de zi a plenului", a declarat secretarul Camerei Deputaţilor Niculae Mircovici după şedinţa Biroului Permanent.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a solicitat încă din 18 februarie respingerea urgentă de către Parlament a proiectului de lege privind amnistia şi graţierea.Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminița Apostolescu
Adăugat:
5 Mai 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza