Proiectul de modificare a legilor justiţiei, pe masa coaliţiei de guvernare

După mai multe discuții, s-a ajuns la ideea că legile justiției ar trebuie promovate direct în Parlament, în locul procedurii guvernamentale considerate mai îndelungate.

Adăugat: 18 Octombrie 2017
Ultima actualizare:18 Octombrie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Liderii coaliției - Călin Popescu Tăriceanu (stânga) și Liviu Dragnea
trimite pe mail

Proiectul de modificarea legilor justiţiei va fi din nou în atenţia coaliţiei de guvernare, la o întâlnire anunţată pentru astăzi.

Liderii partidelor aflate la putere doresc ca schimbările din sistemul judiciar să fie votate până la sfârşitul acestei sesiuni parlamentare.

Au avut deja mai multe discuţii pe această temă şi potrivit preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, s-a ajuns la un consens: promovoarea proiectului direct în Parlament, în locul procedurii guvernamentale considerate mai îndelungate, iar ministrul justiţiei poate să-şi susţină punctele de vedere în cadrul comisiilor din legislativ, a mai spus liderul principalului partid aflat la guvernare.

"Părerea unanimă, să fie prin iniţiativă parlamentară. Dl ministru Toader, ce are până la ora asta, poate să pună la dispoziţia comisiei şi participă la toate şedinţele comisiei, într-un mod activ, pentru că a fost iniţiativa dumnealui. Pentru că decizia noastră politică a fost comunicată să le adoptăm în această sesiune parlamentară", a spus Liviu Dragnea.

Pe agenda şedinţei coaliţiei de astăzi se mai află şi subiecte economice: proiectul de buget pentru 2018, problema plăţii defalcate a TVA şi cea a trecerii tuturor contribuţiilor în sarcina angajaţilor.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
18 Octombrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza