Proiectele de infrastructură transeuropeană, pe lista şedinţei de guvern

Guvernul se reuneşte în şedinţă în această dimineaţă pentru a discuta mai multe măsuri privind accelerarea aplicării proiectelor de infrastructură transeuropeană de transport.

Adăugat: 16 Martie 2016
Ultima actualizare:16 Martie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

UPDATE  În deschiderea sedintei de Guvern, Premierul Dacian Ciolos a cerut amenajarea unor spaţii de fumat în afara incintei Palatului Victoria.

El a reamintit că de mâine va intra în vigoare legea antifumat, iar guvernul trebuie să ia masuri pentru respectarea acesteia.

 "O să vă rog, domnule secretar general, să găsiţi undeva afară un loc care să fie amenajat şi unde doritorii să poată să fumeze respectând legislaţia. Tot legat de acest subiect, aşa cum am promis, guvernul a pregătit şi un ghid de informare care explică modul în care se aplică legea şi care sunt procedurile pentru cei doritori, pentru instituţiile sau, eu ştiu, companiile interesate, acest ghid va fi disponibil online", a spus Cioloş.

Premierul Dacian Cioloş a mai anunţat că Executivul a postat pe site un Ghid de Informare, care explica modul in care se aplica Legea Antifumat.

Tot în şedinţa de astăzi, Executivul ar urma să aprobe pachetele de servicii şi Contractul cadru care reglementează condiţiile acordării asistenţei medicale, a medicamentelor şi a dispozitivelor medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate pentru următorii doi ani.

Guvernul va discuta, de asemenea, modul de distribuire a unor ajutoare cu caracter temporar fermierilor din sectorul zootehnic şi va analiza stadiul aplicării Strategiei Naţionale în domeniul achiziţiilor publice, transmite redactorul RRA.

AICI proiectele legislative, aflate pe lista guvernului

Şedinţa de guvern începe la ora 10.00.Autor:
Petruţa Obrejan
Editor:
Simona Mihăescu
Reporter:
Alin Şerbănescu
Adăugat:
16 Martie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza