Proiecte ale Societăţii Române de Radiodifuziune pentru Anul Centenarului

Preşedintele director general al SRR, Georgică Severin, a vorbit, la Comisia pentru cultură din Camera Deputaţilor, despre proiectele pe care Radioul public şi le propune pentru Anul Centenarului.

Adăugat: 24 Mai 2018
Ultima actualizare:24 Mai 2018

Politica Romaneasca
Foto: Georgică Severin, preşedinte-director general al SRR. Fotografie de Alexandru Dolea
trimite pe mail

Printre proiectele pe care Radioul public şi le propune pentru Anul Centenarului se numără o serie de emisiuni cu caracter istoric şi educativ, Festivalul RadiRo, cu o nouă secţiune de jazz sau Târgul Internaţional de carte "Gaudeamus", care va avea ca invitat de onoare România.

Precizările au fost făcute de preşedintele director general al Societăţii Române de Radiodifuziune, Georgică Severin, la Comisia pentru cultură din Camera Deputaţilor.

El a fost întrebat cu acest prilej despre o scrisoare calificată de parlamentari ca fiind anonimă, la care preşedintele director general al SRR a ţinut să răspundă şi a subliniat că nu este implicat în politica editorială a posturilor societăţii.

În legătură cu deplasările, Georgică Severin a precizat că preşedintele director general este cel care are drept de reprezentare în raport cu organismele internaţionale şi toate călătoriile pe care le-a efectuat în Europa au avut loc la clasa economic.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
24 Mai 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza